آشنایی با انواع مختلف واشر سیل القایی و کاربردهای آنها
از واشر سیل القایی به عنوان درپوشی برای بطری و محفظه های مربوطه استفاده می شود. همانطور که می دانید واشر سیل القایی به عنوان درزگیری برای جلوگیری از انتقال هوا و گاز ها استفاده می شود. یکی از بهترین انواع این نوع واشر ها واشر سیل القایی فوم دار است.
انتخاب واشر سیل القایی و درز گیر مناسب برای محفظه بسیار مهم است. در اینجا می خواهیم شما را با مهم ترین انواع واشر سیل القایی آشنا کنیم:
هیچ کدام از این درزگیر ها مانند هم نیستند، عملکرد و همچنین کاربرد متفاوتی دارند. برخی از سوالاتی که در رابطه با واشر سیل القایی ممکن است از خودتان بپرسید شامل:
- آیا من برای محصولاتم به چیزی برای پلمپ کردن آن نیاز دارم؟
- محصول تولیدی من مایع است یا جامد و یا پودری؟
- آیا من به واشر سیل القایی برای درزگیری هوا و یا مایعات نیاز دارم؟
برای پاسخ به این سوالات با ما همراه باشید تا ابتدا با انواع واشر سیل القایی آشنا شوید تا بتوانید بعد از آن درزگیر مناسبی برای محصولاتتان انتخاب کنید.
واشر سیل القایی F217 : این نوع واشر سیل القایی دارای یک لایه فوم فشرده شده در وسط آن است. این نوع سرپوش و درز گیر برای محصولات مدت دار کاربردی است.
واشر سیل القایی PS Liner : یک طرف این نوع واشر و درزگیر چسبناک است و در هنگام پرس واشر سیل القایی به ورودی و دهنه ی محفظه و یا بطری می چسبد. بعد از 24 ساعت وقتی که سرپوش برداشته می شود PS به دهنه محفظه پلمپ خواهد شد.
پس همانطور که گفتیم یک طرف این نوع واشر سیل القایی دارای یک لایه چسبناک است و طرف دیگر آن فوم پلی اتیلن است.
این نوع درزگیر برای درپوش محصولاتی مانند خشکبار بسیار مناسب است. در مقالات بعد حتما در مورد انواع دیگر واشر های سیل القایی صحبت خواهیم کرد.